Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2007 12:13 - КАК ДА СМЕ ФЬЕШЪН ! xD
Автор: aviatrix Категория: Забавление   
Прочетен: 1312 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте! Ако слОчайно сте се захванали да четете това, то непременно вие сте смотан /тъп/ грозен/ дИбел/ дебил/ недоволен и искате да промените нещо в себе си. Ако е така, смятам че сте попаднали на  (не)правилното място. И все пак надявам се мойте съвети да бъдат полезни до младото подрастващо поколение, което непремено иска да бъде ФЬЕШЪН!

Урок 1:
Външен вид:

За да бъдете ФЬЕШЪН трябва да се обличате като ФЬЕШЪН човек. Слагате си дънките, тениската с някоя "метъл" група, обувате си кецовете и излизате по главната!Наблюдавайте. Какво виждате...? "Уау" - ще кажете вие - "Всички са еднакви".Така е! Вие сте прав/а.Независимо дали сте момче или момиче модата е горе-долу една и съща. 
Да започнем с очилата (цена 10-12лв). Не се притеснявайте ако очилата се доближават по вид и размер до маска на електроженист.Това е ФЬЕШЪН все пак. Очилата трябва да се носят НАВСЯКЪДЕ!!!

Прическа:

Наблюдавайте фешънчетата по улицата. Направете си прическа като тяхната. Пуснете си опашчица и бретонче. Отстрани се минете 1-ви номер с машинка, сложете МНОГО гел. Ако косата ви е мазна и черна още по-добре. Никой не обича кестеняви или естествено руси фешъни! Ако искате можете да си боядисате косата, но ТРЯБВА да си личи че е боядисана. Иначе може да си навлечете гнева на фешън обществото. Комбинирайте прическата с очила тип "Мухата Цеце".

Облекло:

Така, драги начинаещи фешъни, навлизаме в сложна материя...
Да започнем с якето. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е черно и с ОГРОМНА качулка с пухче и отзад да пише Energie.Ако вашето не е такова, можете да се примирите с факта, че ще си умрете девствен смотльо...Дънките трябва да са изтъркани, пробити с петна от кафе, кетчуп, горчица, следи от изгаряне и други такива екстри...
Консултирайте се с други фешъни, които ще ви насочат.

Тениски/блузи:

Тука дизайнът зависи ИЗЦЯЛО от вас. Важното е основният, РОЗОВ цвят, да се връзва с другите цветове,които също не са толкова ужасни. Желателно е блузата да няма качулка и да ви е по тялото, а тениската да е размер "S" при положение, че носите "L" да кажем...

Обувки:

Адидаски... от грозните модели! Възможна е вариация от боксьорски ботушки, в които да си врете дънките. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си взимайте зимни обувки, боти или кецове. Те са за НЕфешън пипъли!!!

Урок 2:

КОлтурЪ на ФЬЕШЪН УбществотУ:

МузикЪ:

Чалга! Вие се прекланяте пред гения на Гергана, Азис и Камелия. Имате поне 2 стени с плакати на Мара Отварячката. Задължително трябва да претендирате, че слушате мУдерна музика (за момента това е хауса). За да се броите за върл хаус маниак е нужно поне веднъж да сте слушали Lucky You ...  Ако пък я имате на телефона останалите фешъни ще си помислят, че разговарят с някой поли-бог. Слушате си хаусчето, но междувременно отскачате до клубове с китни имена като Чака-Рака, Дай-Дай, Ръца-Пръца и т.н.

Личен живот:

Момичета:
Ако не сте си направили сефтето преди да навършите 12 или НАЙ-МНОГО 13 вие сте стара и задръстена консервативна мома!

Момчета:
Вземете броя на момичетата с които сте спали, съберете го с броя на чекийте, които сте си избили. Какво получихте? Няма значение. Отсега нататък това е броят на вашите завоевания! Когато се сетите добавете още някоя друга бройка."Който подбира - мастурбира"

Как да се държим в нета:

Горният девиз се отнася и до бройката на "френдовете" в скайп. Намерете си стила на писане, например ->

еТо тАкА е пО-дОбрЕ, нЕ сМЯтаТе лИи?
Изберете си някакъв як ник. Давам примери:
- Fashion..sTyle
- StAy CoOl O.o
- ...:::FashionChetO:::...
- эtЭrNaL!zЭ L!Fэ .. [PaCha TэAm]
или класиката в жанра "Кучка Но не Твоята!"  

Aплодисменти за момчето,което си купи VANS и наистина си помисли,че стана ЕМО! Аплодисменти и за колегата,който носи дънките на сестра си! И за момичето което,беше чалгарка,но си пусна бретон и проноси блузки на карета!
Също и за мъжа,който не се срамува да носи грим пред всички или да започне да се реже само,за да докаже,че е ТРЮ!И за симпатягата,който казва,че слуша емо,но след като стане от компютъра си пуска ПЛАНЕТА ТВ и казва "няма проблеми, аз съм emo inside"! За младата дама,която наистина НЕ разбира .. "хм, tokio hotel sa emo"! Искам да ви чуя за мъжа,който е по- женствен от приятелката си. И за момичето,което зараяза всичко и стана малка поза! Да отдадем почит на този,който си обеща и го направи И НЕ СЕ ПРИНИЗИ НА ТЯХНОТО НИВО!
Иии аплодисменти за всички WannaBe Emo..s,които успяха! Събраха се и комерсиaлизираха  ЕМО-то..направиха го на FashionCore!!! Нeка станем на крака и да ги аплодираме...so applause please!

//ps// намерено в нета ...



Тагове:   как,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aviatrix
Категория: Забавление
Прочетен: 136573
Постинги: 20
Коментари: 215
Гласове: 420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930